Noord-Nederland (Zwolle)

In elke regio waarin het CIV T&U actief is, ontstaan Meetingpoints waar het bedrijfsleven en het onderwijs samenwerkt aan betekenisvolle opleidingen, afgestemd op de nationale en internationale praktijk. In deze samenwerking zal de ontwikkeling van beroepscompetenties dicht bij bedrijven (dus “in optima forma”) mogelijk worden gemaakt. Het CIV T&U levert daar een belangrijke bijdrage aan de benodigde content en

manieren om tot goede Meetingpoints te komen.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Afbeelding 2.jpg

Het Meetingpoint Noord-Nederland is als kennisfaciliteit belast met onderzoek en onderwijs. Enerzijds is er het reguliere onderwijs, anderzijds is er cursorisch onderwijs. Er vindt onderzoek plaats waarbij onderzoeksopdrachten door het bedrijfsleven worden verstrekt. Het Meetingpoint Noord-Nederland heeft daarnaast de taak om de agribusiness in Noord-Nederland te presenteren en waar mogelijk te ontzorgen. Het dient als marketinginstrument om vooral jongeren een positief beeld van de agribusiness te geven.

Groene Welle meetingpoint.JPG

De partners van Meetingpoint Noord-Nederland

Het Meetingpoint richt zich op de medewerking van biobased  tuinbouwbedrijven, techniekbedrijven en de aqua- en hydroponics bedrijven. Deze sectoren en toeleveranciers leveren als vaste partners een constante waarde aan de inhoudelijke programma's. Deze samenwerking vindt plaats met en binnen het CIV T&U netwerk en is terug te vinden in zowel het regulier- als het cursus- en contractonderwijs.