Clusius Lab (Hoorn)

In elke regio waarin het CIV T&U actief is, ontstaan Meetingpoints waar het bedrijfsleven en het onderwijs samenwerkt aan betekenisvolle opleidingen, afgestemd op de nationale en internationale praktijk. In deze samenwerking zal de ontwikkeling van beroepscompetenties dicht bij bedrijven (dus “in optima forma”) mogelijk worden gemaakt. Het CIV T&U levert daar een belangrijke bijdrage aan de benodigde content en manieren om tot goede Meetingpoints te komen.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

IMG_20141121_103222.jpg

Het Clusius Lab is als kennisfaciliteit belast met onderzoek en onderwijs. Enerzijds is er het reguliere onderwijs, anderzijds is er cursorisch onderwijs. En is er toegepast onderzoek waarbij onderzoeksopdrachten door het bedrijfsleven worden verstrekt.Clusius Lab heeft daarnaast de taak om de agribusiness in Noord-Holland te presenteren en waar mogelijk te ontzorgen. Het dient als marketing instrument om vooral jongeren een positief beeld van de agribusiness voor te schotelen.

IMG_20140922_164601.jpg

De partners van Meetingpoint Clusiuslab

Het Clusius Lab richt zich op de medewerking van de Seedvalley en kring van toeleverende bedrijven. De zaadveredelingssector en toeleveranciers zullen als vaste partners een constante waarde leveren aan de inhoudelijke programma's. Grotendeels zal dit plaatsvinden in de samenwerking in CIV T&U, en deels zal het zijn uit de reguliere onderwijsactiviteiten.